Your Cart

🚚 Livrare gratuită la comenzile de peste 150 lei, iar pentru cele de peste 200 lei, includem un cadou surpriza. 🎁

Livrare

Informații privind livrarea

  1. Introducere 

 La 3Dify Concept SRL, ne străduim să vă oferim cele mai bune servicii de livrare pentru produsele noastre imprimate 3D, fie ele produse în stoc sau la cerere, și cu drepturile de autor asupra design-ului detinute de noi. Această secțiune vă oferă informații despre cum se efectuează livrarea, termenele estimative și costurile.

2. Termeni de livrare 

 Livrarea produselor se va face la adresa specificată de către dumneavoastră la momentul plasării comenzii. Vom încerca să livrăm produsele în termenul estimat, dar acest lucru nu poate fi garantat. Vă vom informa despre orice întârzieri cunoscute și vom face tot posibilul pentru a vă livra produsele cât mai curând posibil.

3. Costuri de livrare 

 Costurile de livrare variază în funcție de locație și greutatea produselor comandate. Aceste costuri vor fi afișate înainte de a finaliza comanda și vor fi incluse în prețul final al comenzii.

4. Responsabilitatea livrării

  Suntem responsabili pentru produsele noastre până când acestea sunt livrate la adresa specificată de către dumneavoastră. Dacă produsele sunt deteriorate sau pierdute în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a se lua măsurile necesare.

5. Informații suplimentare

 Pentru orice informații suplimentare sau întrebări cu privire la livrarea produselor noastre, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau prin live chat.