Your Cart

🚚 Livrare gratuită la comenzile de peste 150 lei, iar pentru cele de peste 200 lei, includem un cadou surpriza. 🎁

Politică de confidențialitate

Politica de confidențialitate

  1. Introducere

 Acest site (denumit în continuare „site-ul”) și compania noastră, [3Dify Concept SRL], (denumită în continuare „noi”) suntem conștienți de importanța protecției datelor dumneavoastră personale. Această politică de confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale când utilizați acest site și cum vă puteți exercita drepturile dumneavoastră privind protecția datelor.

2. Colectarea datelor 

Colectăm datele dumneavoastră personale în mai multe scopuri, cum ar fi: pentru a vă permite să plasați comenzi, pentru a vă furniza informații despre produsele și serviciile noastre și pentru a vă permite să vă abonați la newsletter-ul nostru. Datele pe care le colectăm pot include numele, adresa, adresa de email și numărul de telefon.

3. Utilizarea datelor 

Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a vă furniza serviciile și produsele pe care le-ați solicitat, cum ar fi livrarea de produse sau pentru a vă ține la curent cu ultimele noastre oferte și noutăți prin intermediul newsletter-ului nostru.

4. Partajarea datelor

 Nu vom vinde sau închiria datele dumneavoastră personale către terți fără consimțământul dumneavoastră. Putem partaja datele dumneavoastră personale cu companiile și furnizorii noștri de servicii în scopul furnizării serviciilor și produselor către dumneavoastră, cum ar fi livrarea de produse.

5. Securitatea datelor 

Am implementat măsuri de securitate adecvate pentru a proteja datele dumneavoastră personale împotriva accesului neautorizat, utilizării neautorizate, divulgării și pierderii sau distrugerii accidentale.

6. Drepturile dumneavoastră privind protecția datelor În conformitate cu regulamentul general privind protecția datelor (RGPD), aveți următoarele drepturi privind datele dumneavoastră personale:

  • Dreptul de acces: aveți dreptul să solicitați o copie a datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră.
  • Dreptul la rectificare: aveți dreptul să ne solicitați să rectificăm orice date personale inexacte pe care le deținem despre dumneavoastră.
  • Dreptul la ștergere: aveți dreptul să ne solicitați să ștergem datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră, sub anumite condiții prevăzute de lege.
  • Dreptul la restricționarea prelucrării: aveți dreptul să ne solicitați să restricționăm modul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale, sub anumite condiții prevăzute de lege.
  • Dreptul la opoziție: aveți dreptul să ne opuneți prelucrării datelor dumneavoastră personale în scopuri de marketing direct sau în alte scopuri prevăzute de lege.
  • Dreptul la portabilitatea datelor: aveți dreptul să primiți datele dumneavoastră personale pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și lecturabil de mașină, și să ne solicitați să transferăm aceste date către alt operator, în anumite condiții prevăzute de lege.

Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate în secțiunea „Contact” a acestei politici de confidențialitate. Vă vom răspunde la solicitările dumneavoastră privind protecția datelor în termenul prevăzut de lege.

7. Schimbări la politica noastră de confidențialitate 

Rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate oricând, prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandăm să revizuiți periodic această politică pentru a fi la curent cu modificările efectuate.

8. Contact 

 Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate sau pentru orice alte solicitări sau sesizări privind protecția datelor, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.