Your Cart

🚚 Livrare gratuită la comenzile de peste 150 lei, iar pentru cele de peste 200 lei, includem un cadou surpriza. 🎁

Termene & Condiții

Termeni si conditii

Compania care administrează acest website, denumită comercial 3Dify Concept SRL este persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Bârlad, Strada Olaru Cristian 42, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J37/559/27.06.2022 cod unic de înregistrare fiscală RO46372029.

  1. Introducere 

Acest site (denumit în continuare „site-ul”) este operat de [3Dify Concept SRL (denumită în continuare „noi”). Folosind acest site, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos (denumiți în continuare „termenii”). Dacă nu sunteți de acord cu aceste termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

2. Produsele noastre 

Tuturor produselor prezentate pe acest site li se aplică acești termeni. Produsele noastre sunt imprimate 3D, pot fi produse în stoc sau la cerere, și au drepturile de autor asupra design-ului detinute de noi sau aprobate de proiectantii modelelor utilizate.

3. Comanda și plată 

Pentru a plasa o comandă, trebuie să furnizați informațiile necesare, inclusiv numele, adresa și metoda de plată. Noi vom confirma primirea comenzii prin e-mail. Comanda va fi acceptată și va fi procesată numai după plata integrală a prețului de vânzare.

4. Livrare și transport 

Livrarea se va face la adresa specificată de dumneavoastră. Vom încerca să livrăm produsele în termenul estimat, dar acest lucru nu poate fi garantat. Răspunderea noastră pentru pierdere sau deteriorare în timpul transportului este limitată la valoarea produsului, cu excepția cazului în care se dovedește că a fost cauzată de neglijența noastră.

5. Returnarea produselor 

Aveți dreptul să returnați produsele în termen de 14 zile de la primirea lor. Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate și în ambalajul original. Vom returna prețul de vânzare, cu excepția costurilor de transport.

6. Răspunderea

 Noi vom face toate eforturile rezonabile pentru a asigura că informațiile de pe acest site sunt exacte și actuale. Noi nu vom fi răspunzători pentru orice pierdere sau daune rezultate din utilizarea acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderi sau daune indirecte sau consecutive sau orice pierdere sau daune care decurg din pierderea de date sau profituri rezultate din sau în legătură cu utilizarea acestui site. În plus, nu vom fi răspunzători pentru erorile sau omisiunile de pe acest site sau pentru orice eșec de actualizare a informațiilor de pe acest site. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru orice pretenții ale terților sau pierderi de orice natură, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderi de profituri, daune punitive sau consecutive. 

3Dify Concept SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa 3Dify Concept.

 

  1. Drepturile de autor 

Toate drepturile de autor asupra design-ului produselor noastre sunt detinute de noi sau avem aprobarea proiectantilor design-ului. Nu aveți permisiunea de a reproduce sau de a utiliza materiale de pe acest site fără permisiunea noastră scrisă.

2. Legile aplicabile

Acesti termeni sunt reglementați și interpretați în conformitate cu legile din Romania si orice dispută va fi supusă juristicției din Romania.

 

3. Acces la informatii

Accesul în vederea efectuării unei Comenzi îi este permis oricărui Client / Cumpărător care are Cont activ creat pe site-ul 3dify.ro.

 Din motive justificate, 3Dify își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului / Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Clientului / Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel 3Dify.

4. Încheierea contractului de Cumpărare

 În urma înregistrării unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul își exprimă acordul cu privire la forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

 Notificarea primită de către Cumpărător după efectuarea Comenzii are rolul strict de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se va face electronic (e-mail) sau telefonic.

 Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a schimba cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din componența Comenzii. În cazul în care acesta va modifica cantitatea de Bunuri și/sau Servicii din Comandă, va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția acestuia la efectuarea Comenzii.

Contractul va fi considerat încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător prin intermediul poștei electronice și / sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.

5. Condiții comerciale

 Furnizorul își rezerva dreptul de a modifica în orice moment preturile și/sau conținutul ofertelor de pe website în funcție de schimbările ce au loc cu privire la produsele și serviciile comercializate.

 Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, Imagination 3D Fashion SRL poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.

 3Dify Concept SRL nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.

6.  Exactitatea informațiilor 

 Informațiile prezente pe acest site pot să nu fie exacte, obiective sau complete, din acest motiv nu garantăm exactitatea lor în totalitate, totodată imaginile incluse sunt cu caracter informativ. Nu garantăm că informațiile sunt exacte, complete sau obiective. Pozele prezentate pe site-ul nostru au caracter informativ și nu creează informații contractuale întrucât aceste produse pot varia. Imaginile de pe acest site sunt doar cu caracter informativ. În cazul în care pozele prezentare pe acest site sunt posesoare de drepturi de autor, vă rugăm să ne anunțați.

7. Informații cu caracter personal

 Ne angajam sa colectam informații cu caracter personal doar cu acordul și informarea dumneavoastră, atunci când folosiți serviciile Furnizorului, faceți solicitări legate de serviciile pe care vi le furnizam, va înregistrați pentru a primi informații sau alte servicii sau răspundeți unor comunicări din partea Furnizorului (chestionare, sondaje). Tipul de informații cu caracter personal pe care le-am putea colecta cuprinde, spre exemplu, numele, adresa postala, numărul de telefon/fax, adresa de e-mail, sau alte informații colectate la înregistrare sau prin sondaje. Daca alegeți sa ne furnizați informații cu caracter personal, acestea vor fi utilizate numai în scopurile declarate la colectarea lor. Prin furnizarea de date către Furnizor, sunteți de acord cu procesarea datelor conform acestei declarații de confidențialitate.

8. Securitatea informațiilor 

 Va atragem atenția în privința comunicațiilor pe Internet, cum ar fi e-mailul, care nu sunt securizate decât în urma incriptarii. Informația pe care o puneți la dispoziție ar putea fi rutata printr-un număr de servere înainte de a ajunge la destinație – aceasta este natura Internetului. Furnizorul nu își asuma responsabilitatea pentru accesul neautorizat sau pierderea informațiilor personale care este în afara controlului sau. Furnizorul își rezerva dreptul de a modifica conținutul acestei declarații de confidențialitate în orice moment ca răspuns la schimbările intervenite în legislația în vigoare.

9.  Livrare 

Livrarea Produselor comandate pe acest Site se va efectua exclusiv pe teritoriul României. Livrarea se va efectua prin intermediul Curierului ales la libera sa apreciere de către Vânzător. Taxele de livrare sunt cele menționate în rubrica specială la momentul finalizării și plasării Comenzii, așa cum sunt confirmate ulterior prin e-mail-ul de confirmare. Prin finalizarea și plasarea Comenzii sunteți de acord cu plata acestor taxe împreună cu Prețul Produselor. Taxa de livrare se aplică pentru fiecare colet în parte.

După ce ați primit confirmarea prin e-mail a comenzii dvs., aceasta va fi livrată de noi Curierului  și vă va fi livrată de către Curier într-un termen estimativ de cel mult 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. În momentul livrării de către noi a Comenzii către Curier veți primi o înștiințare în acest sens prin e-mail sau sms la adresa, respectiv  numărul de telefon furnizate. În cazul în care din indiferent ce motive termenul de livrare arătat anterior nu va putea fi respectat, veți fi contactat prin e-mail și informat cu privire la termenul efectiv de livrare. Pentru livrare veți fi contactat în prealabil de către Curier, căruia consimțiți să îi furnizam datele dvs. de contact în acest scop. La primirea Comenzii veți prezenta un act de identitate valid și veți semna AWB-ul/bonul de primire. În cazul în care nu se reușește livrarea coletului după două încercări, coletul ne va fi returnat, urmând să suportați costurile și consecințele returnării.

10 Politica de confidenţialitate

 Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.